Extra bestelinformatie

Wij vragen vooruitbetaling. Wij hebben helaas slechte ervaringen gehad met klanten die 'vergaten' te betalen toen we nog boeken met nota verzonden. Het overgrote deel van onze klanten is gelukkig betrouwbaar, maar jammer genoeg niet iedereen.

Als u onze nota krijgt vragen wij u een bevestiging van uw bestelling. Wanneer we geen bevestiging krijgen nemen wij na een week de vrijheid het boek aan iemand anders te verkopen.

Annuleren is mogelijk, maar prettig vinden we dat niet. We verzoeken u in dit geval zo snel mogelijk te reageren, zodat we het boek aan anderen kunnen aanbieden.

In Nederland rekenen wij het PostNL-tarief voor de portokosten.

De boeken worden voor u gereserveerd. Nadat uw betaling ontvangen is, vindt verzending zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 2 dagen) plaats.

Onderstaande tabel geeft een indicatie van de portokosten. Tarieven voor landen in Europa zijn extreem hoog. U kunt ons vragen daarvan opgave te doen.

Nederland

Belgi๋

1 pocketboek

€ 3,30

€ 6,65

1 paperback of 1 gebonden boek,
2 tot 4 (soms 6) pockets

€ 3,80

€ 6,65

dik boek,
resp. meerdere boeken

€ 5,00

€ 6,65


Betaling vanuit het buitenland bij voorkeur per electronisch bankieren. Voor PayPal transacties brengen we de kosten in rekening.

Deze tekst is gebaseerd op onze Algemene Voorwaarden. De tekst hiervan vindt u hier.
Als u onze nota betaalt vertrouwen we erop dat u onze Algemene Voorwaarden gelezen hebt en die aanvaardt.