Geboortekaartjes

Triona Pers ontwerpt en vervaardigt bijzondere geboortekaartjes.
Ze worden met de hand gedrukt met behulp van van loden en houten letters. Daarnaast worden wel hout- of linosneden toegepast.

Een geboortekaartje wordt volledig in overleg met de opdrachtgevers vervaardigd. Er kan worden gekozen uit de ruime collectie houten letters van Triona Pers. Er kan een hout- of linosnede worden afgedrukt. Papier en desgewenst kleurige enveloppen worden in overleg bepaald.
De kaart wordt met de hand gedrukt. Zo onstaat iets bijzonders.

De ambachtelijke techniek brengt wel enkele beperkingen met zich mee. Zo kunnen geen foto's worden afgedrukt. Omdat er meerdere drukgangen nodig zijn en de inkt moet drogen is een kaart niet binnen 24 uur klaar. Bij geboortekaartjes zijn 4 - 6 dagen wachttijd gebruikelijk.
Omdat wij aan de persoonlijke wensen van de opdrachtgevers tegemoetkomen stellen wij het op prijs in onze drukkerij in Houwerzijl (Groningen) te overleggen. Overleg per telefoon en mail is ook mogelijk.

Meer informatie

Triona Pers maakt als Drukker in de Marge uitgaven op ambachtelijke wijze. Het fonds bestaat voornamelijk uit poŽzie en typografische uitgaven.

U kunt hier klikken om informatie aan te vragen.